Regelmatig is er de mogelijkheid om mee te doen aan tour tochten of om een beurs te bezoeken. Op deze site hebben we geprobeerd om de meeste weer te geven. Echter kunnen we er natuurlijk hier en daar een paar vergeten. Als u daarom nog wat toe te voegen heeft dan kunt u gebruik maken van de onderstaande knop.

 

Het is natuurlijk mogelijk dat iemand een foutje maakt tijdens het invoeren en dat er locaties of data van evenementen wijzigen. Wilt u daarom zeker zijn van een leuke dag, neem dan even contact op met de organisatie van het betreffende evenement.

 
Datum (aanvang) 3 september 2017Datum (einde) 3 september 2017
Soort Evenement:Kabroemmm
Locatie:Hemelum
Aanvangstijd:10:00Eind tijd:18:00
Rubriek:Overige
Organisatie:KabroemmmWebsite:www.kabroemmm.nl
E-mail:info@kabroemmm.nlTelefoon:n.v.t.
Extra info:De eerste zondag van september zal in het Friese Hemelum Kabroemmm voor de vijfde keer plaatsvinden. ”Kabroemmm is een dag voor het hele gezien met Techniek ‘van vroeger’ gecombineerd met 'fantasie van nu' op een mooie show samen gebracht.” Kabroemmm wordt ieder jaar voor een goed doel georganiseerd. Dit jaar is dat de Stichting voor het vergeten Kind. Dit jaar op Kabroemmm o.a. brommertoertocht (2 routes die afzonderlijk of aan elkaar zijn te rijden á 50km). C50ccgt grasbaanraces, Kindertent, live muziek, Tweewieler onderdelenmarkt en meer! Kijk op de website voor meer info & opgave.