Regelmatig is er de mogelijkheid om mee te doen aan tour tochten of om een beurs te bezoeken. Op deze site hebben we geprobeerd om de meeste weer te geven. Echter kunnen we er natuurlijk hier en daar een paar vergeten. Als u daarom nog wat toe te voegen heeft dan kunt u gebruik maken van de onderstaande knop.

 

Het is natuurlijk mogelijk dat iemand een foutje maakt tijdens het invoeren en dat er locaties of data van evenementen wijzigen. Wilt u daarom zeker zijn van een leuke dag, neem dan even contact op met de organisatie van het betreffende evenement.

 
Datum (aanvang) 6 augustus 2017Datum (einde) 6 augustus 2017
Soort Evenement:50 cc rondrit
Locatie:Kanne
Aanvangstijd:09:00Eind tijd:21:00
Rubriek:Toertocht
Organisatie:bromfietsclub KanneWebsite:www.facebook.com/Bromfietsclubkanne/?fref=
E-mail:n.v.t.Telefoon:n.v.t.
Extra info:dit jaar organiseren wij weer naar jaarlijkse gewoonte een 50 cc oldtimer rondrit doorheen het Limburgse landschap . het is een bewijzende rit van 100 km met bezemwagen . ook is er bij aankomst nog live muziek en niet te vergeten een hapje en een drankje . iedereen van harte welkom
Datum (aanvang)12 augustus 2017Datum (einde)12 augustus 2017
Soort Evenement:Zomertoertocht 2017
Locatie:Boerendagterrein, Oude Rielseweg, Alphen (N.B.)
Aanvangstijd:10:00Eind tijd:17:00
Rubriek:Toertocht
Organisatie:Boerendag AlphenWebsite:www.boerendagalphen.nl
E-mail:hcm.verheijen@casema.nlTelefoon:0135082786
Extra info:Zomerse toertocht voor oldtimer bromfietsen en solexen op zaterdag 12 augtustus 2017 Inschrijfgeld = € 5,- ( incl koffie en 2 consumpties) Tocht van ongeveer 70 km. Brengt je op plaatsen , waar je nog nooit bent geweest. Vertrekkend en terugkomst op ons boerendag terrein aan de Oude Rielseweg 2 in Alphen NB. Na de toertocht heeft u de gelegenheid om over ons boerendag terrein te lopen en genieten van het boerenleven van weleer . Verder staan er nog een groot aantal tractoren, auto`s en vrachtwagens tentoon gesteld.
Datum (aanvang)12 augustus 2017Datum (einde)12 augustus 2017
Soort Evenement:Klassieke brommer en solex Sukerbietentocht 2017
Locatie:evenemententerrein LEMELERVELD
Aanvangstijd:09:00Eind tijd:14:30
Rubriek:Toertocht
Organisatie:SukerbietenfeestWebsite:www.feestweeklemelerveld.nl
E-mail:sukerbietentocht@feestweeklemelerveld.nlTelefoon:06
Extra info:U bent van harte welkom voor De Klassieke Brommer Sukerbietentocht welke wordt verreden tijdens de feestweek in Lemelerveld op zaterdag 12 augustus. Vanaf ongeveer 9:00 bent u welkom met uw klassieke brommer of Solex op het evenemententerrein met een kopje koffie. Er is een mooie route uitgestippeld van ongeveer 70 kilometer die rond 10:00 start en welke u langs de mooiste plekjes van Lemelerveld en omgeving brengt. Voor de solexen zijn aparte voorrijders en aangepaste route geregeld. De routes zijn voor de liefhebbers per mail aan te vragen, of bij de dames aan de inschrijfbalie (deelname op eigen risico) Onderweg is de lunch verzorgd en tevens toiletten (ook voor de dames) Tevens is er voldoende parkeergelegenheid en de gehele dag tal van andere activiteiten. Voor het gehele programma van de Lemelerveldse feestweek: http://www.feestweeklemelerveld.nl u vind hier ook de foto's en film van het afgelopen jaar. Deelname, herinnering, koffie en lunch ed. is op basis van vrije gift, maar begroot op het aantal inschrijvingen. Informatie via: sukerbietentocht@feestweeklemelerveld.nl U kunt u via de site opgeven: http://www.sukerbietenfeest.nl/aanmelden/formulier-aanmelding-sukerbietentocht/ Geef a.u.b. aan of u met een bromfiets of solex komt. Tot zaterdag 12 augustus!
Datum (aanvang) 3 september 2017Datum (einde) 3 september 2017
Soort Evenement:Kabroemmm
Locatie:Hemelum
Aanvangstijd:10:00Eind tijd:18:00
Rubriek:Overige
Organisatie:KabroemmmWebsite:www.kabroemmm.nl
E-mail:info@kabroemmm.nlTelefoon:n.v.t.
Extra info:De eerste zondag van september zal in het Friese Hemelum Kabroemmm voor de vijfde keer plaatsvinden. ”Kabroemmm is een dag voor het hele gezien met Techniek ‘van vroeger’ gecombineerd met 'fantasie van nu' op een mooie show samen gebracht.” Kabroemmm wordt ieder jaar voor een goed doel georganiseerd. Dit jaar is dat de Stichting voor het vergeten Kind. Dit jaar op Kabroemmm o.a. brommertoertocht (2 routes die afzonderlijk of aan elkaar zijn te rijden á 50km). C50ccgt grasbaanraces, Kindertent, live muziek, Tweewieler onderdelenmarkt en meer! Kijk op de website voor meer info & opgave.