Mocht u zelf nog een folder hebben welke aan onze collectie ontbreekt dan kunt u deze mailen naar ons en wij zorgen er dan voor dat deze z.s.m. geplaatst zal worden.


Als toevoeging op oudebrommers.nl is deze site enkel en alleen gericht op reclamefolders en advertenties van oude bromfietsen. Deze folders herbergen meestal een schat aan informatie welke van pas kan komen tijdens restauraties. Denk daarbij aan de verschillende kleurstellingen waarin de bromfiets leverbaar was en de opties welke te verkijgen waren.

Wij durven te zeggen dat deze site de grootste collectie bromfietsfolders op het internet bevat. U vindt hier dan ook meer dan 1500 folders, verdeeld over meer dan 70 bromfietsmerken en dit aantal groeit steeds!

Een groot gedeelte van de op deze site beschikbare folders zijn ons digitaal beschikbaar gesteld door dhr. N. Hassing. Het andere gedeelte is grotendeels afkomstig van de door ons ingescande of door liefhebbers toegezonden originele folders.

Op dit moment staan er :
afbeeldingen en folders online.

   
Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe bromfietsfolders. Indien u een folder heeft waar u niks mee doet, laat het ons dan weten. Wij nemen de folder graag over of scannen hem in waarna u hem terug krijgt.

 

 

 


Ook zijn we opzoek naar oude foto's waar bromfietsen op voorkomen. Dergelijke foto's kunnen namelijk helpen bij het restaureren van bromfietsen en zijn leuk om te zien. Deze foto's zullen we ook op de site plaatsen.

 

Downloads zijn geheel voor uw eigen risico. Oudebrommers.nl is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook die kan voortvloeien uit het downloaden, het opslaan of het gebruiken van inhoudselementen van onze website. Wij gebruiken betrouwbare en actuele antivirus programma's, doch sluiten elke aansprakelijkheid voor schade of verstoring van functionaliteit uit, die door virussen of wormen wordt veroorzaakt.
Voor zover bekend rust er op de gepubliceerde folders en foto's geen copyright. Mocht dit wel zo zijn dan kunt u contact met ons opnemen en zullen wij ervoor zorgen dat het betreffende document wordt verwijderd. Oudebrommers.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor gepubliceerde folders waar copyright op van toepassing is.

© 2009-2016 Oudebrommers.nl