Het is nu 11 dec 2018, 20:20

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]



Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ Totaal aantal berichten 74321
Auteur Bericht
 Berichttitel: geen verlichting
BerichtGeplaatst: 21 mei 2018, 09:33 
Bromfiets sleutelaar

Geregistreerd: 02 jan 2010, 21:01
Berichten: 68
kan iemand mij vertellen wat de oorzaak is dat ik niets geen verlichting heb op mijn MT.
accu is vol, ook niet bij draaiende motor.
geen remlicht, niets.
kan het zijn omdat de vorige eigenaar de knipperlichten heeft verwijdert?
ik ben zeer benieuwd.
alvast bedankt voor de reactie/


Share on Facebook
Omhoog
 Offline Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: geen verlichting
BerichtGeplaatst: 21 mei 2018, 13:17 
Bromfiets Koning

Geregistreerd: 11 aug 2014, 13:04
Berichten: 818
Je zal je hele draadboom na moeten lopen .
wil je weten waarom je verlichting het niet doet


Share on Facebook
Omhoog
 Offline Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: geen verlichting
BerichtGeplaatst: 21 mei 2018, 14:28 
Bromfiets specialist
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 12 okt 2015, 00:49
Berichten: 332
Woonplaats: ridderkerk
Extra info: Ik sponsor oudebrommers.nl
Zou eerst de massa bekijken


Share on Facebook
Omhoog
 Offline Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: geen verlichting
BerichtGeplaatst: 27 mei 2018, 10:02 
Bromfiets liefhebber

Geregistreerd: 27 mei 2018, 09:51
Berichten: 3
Dit klinkt ook een beetje als mijn probleem.

Ik heb een tijdje geleden een honda mb5 gekocht. Toen ik deze kocht deed de verlichting het heel zwak. Na een tijdje stopte deze verlichting er helemaal mee. Nadat we de licht weerstand hadden vervangen deed hij het weer heel even, en toen stopte hij er weer mee. Ik heb hierna de spoelen doorgemeten en deze geven stationair netjes 6 volt. Maar als ik er iets op aan sluit blijft er maar 1 volt over. We hebben hierna de gelijkrichter vervangen en toen deed de verlichting het weer heel even totdat hij er weer mee stopte. Nu hebben we deze gelijkrichter weer doorgemeten en hij geeft on eindige weerstand. Dus hij is weer kapot. Ik heb de hele kabelboom door gemeten en hier zie ik ook niets geks aan. Nu is mijn vraag, wat zou er aan de hand kunnen zijn?

Joost

Edit: ik heb ook al een extra masse getrokken en het contactslot vervangen


Share on Facebook
Omhoog
 Offline Profiel  
Antwoord met een citaat  
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ Totaal aantal berichten 74321

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Ga naar:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
phpBB.nl Vertaling