Het is nu 22 aug 2019, 06:57

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]Plaats een nieuw onderwerp Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen  [ Totaal aantal berichten 76599
Auteur Bericht
 Berichttitel: Huisregels
BerichtGeplaatst: 27 maart 2008, 10:21 
Moderator
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 29 okt 2007, 22:55
Berichten: 2855
Woonplaats: Groot-Ammers
Beste forumbezoeker,

Oudebrommers.nl begint te groeien en daarmee ook de bezoekers op dit forum. Dit is natuurlijk een heel goed teken en voor ons is dat een bevestiging dat we op de goede weg zijn.

Om de gang van zaken in dit forumonderwerp gestructureerd te houden hebben we de volgende basisregels bedacht en gaan we vanaf heden controleren of deze worden nageleefd.


Art.1
Geen grievende, discriminerende, godlasterende of pornografische getinte opmerkingen cq afbeeldingen. Evenmin Spam dan wel verwijzingen naar niet ter zake doende websites en het gebruik van de zgn MSN, SMS, Chat taalafkortingen, uitgezonderd de algemeen gebruikte en bekende afkortingen welke opgenomen zijn in een standaard nederlands woordenboek.

Art.2
Alleen topic gerelateerde teksten worden toegestaan. Indien u enkel en alleen berichten plaatst welke niet of nauwlijks iets toe te voegen aan de onderwerpen/topics wordt dit gezien als spammen of als een manier om uw rang te verhogen. Dit is niet toegestaan. Indien dit geconstateerd wordt, wordt aan U een PB toegestuurd, bij meerdere waarschuwingen kan dit worden omgezet in een tijdelijke dan wel permanente ban.

Art.3
In het koffiehoek gedeelte is er meer vrijheid, maar ook daar geldt art.1
Indien een topic echter uit de hand dreigt te lopen, dit is aan de moderators te beslissen, zal het worden gesloten en/of worden verwijderd.

Art.4
Gezien de aard van het forum is opbouwende kritiek geven op elkaars werk aan de orde van de dag. Accepteer deze opbouwende kritiek dan ook als zodanig. Sein bij twijfel over de oprechtheid van de gemaakte kritiek een moderator in om een objectief oordeel hierover te krijgen, maar ga het niet openbaar aanvechten door middel van postings. Dit leidt tot verwijdering van de posting en kan bij herhaling leiden tot een waarschuwing dan wel een ban voor bepaalde tijd van het forum.

Art.5
Dit forum betreft een forum voor old-timer bromfietsen van voor 1980. De moderator heeft het recht om een topic te verwijderen als de besproken brommer van na 1980 is. Uitzonderingen kunnen worden gemaakt in overleg met de moderator.

Art.6
Indien een buitenlandse gast een bericht plaatst, gelieve hier in de engelse taal op te reageren.

Art.7
Vermeld bij gebruik van foto's van derden altijd de bronvermelding en/of vraag de "eigenaar" van de foto om toestemming voor plaatsing. Derhalve gebeurt het plaatsen van foto's van derden op eigen risico wanneer het copyright © in gedrang komt. M.a.w. oudebrommers.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen die voortvloeien door het oneigenlijk zonder toestemming plaatsen van foto's van derden.

Art.8
Af en toe worden op Oudebrommers.nl spamberichten geplaatst. Deze goedkope manier (letterlijk en figuurlijk) van reclame maken is uiteraard niet toegestaan. Tref je echter toch zo'n bericht aan, negeer het dan en waarschuw een moderator.

Art.9
De gebruikersnaam is de naam die je kiest om te communiceren op onze website. Je gebruikersnaam is uniek. Denk er goed over na, het is niet mogelijk deze te wijzigen. Echter, indien er een goede reden is deze te wijzigen, stuur dan een bericht met motivatie naar één van de moderatoren. Oudebrommers.nl behoudt zich het recht de aanvraag zonder opgaaf van rederen te weigeren. Oudebrommers.nl behoudt zich het recht voor bepaalde gebruikersnamen te weren dan wel te wijzigen.

Art.10
Het is niet toegestaan om meerdere accounts (zogenaamde schaduw accounts) aan te maken op het forum. Aan 1 account heb je voldoende om volledig van het forum te genieten. Mocht er iets niet kloppen aan jouw account, neem dan contact op met een van de moderators.

Art. 11
In de rubriek motoren is het toegestaan om het over klassieke motorfietsen van voor 1980 tot 125cc te hebben.

Art. 12 - commerciele activiteiten
Het primaire doel van het forum is het delen van/overdragen van en vergaren van kennis en informatie inzake oldtimer bromfietsen. Berichten met een commerciele strekking zijn derhalve niet toegestaan.
Voor de duidelijkheid volgen hieronder een aantal regels m.b.t. reclame op het Forum.

Art. 12.1
  • Het is NIET toegestaan om (commerciële) websites in je "signature" te vermelden.
  • Het is NIET toegestaan om gebruikersnamen aan te nemen welke overeenkomen met het adres van een website
  • Het is NIET toegestaan om een topic te starten met als doel commerciële activiteiten te promoten.
  • Het is WEL toegestaan om (met mate) als reactie op vragen, te verwijzen naar je eigen website. Hierbij dient de verwijzing uiteraard betrekking te hebben op de gestelde vraag.

Art. 12.2
In twijfelgevallen of gevallen waarin deze regels niet voorzien, beslissen de moderators.

Art. 12.2.1
Het is aan de moderators te bepalen welke berichten vallen onder de categorie niet relevante commerciele reacties. Zij mogen deze zonder opgaaf van reden in het belang van het forum verwijderen dan wel aanpassen. Bij herhaling heeft de moderator tevens het recht om een gebruiker te blokkeren.

Art. 12.3
In incidentele gevallen kan een bepaalde commerciële activiteit echter bijzonder veel toegevoegde waarde hebben voor de forum gebruikers. Hiervoor zij we dan ook bereid om een uitzondering te maken. Indien je denkt dat je bericht hiervoor in aanmerking komt, plaats het bericht dan op het forum en stuur daarna direct een e-mail naar info@oudebrommers.nl met een korte uitleg.

Art. 12.3.1
Bij twijfel raden wij u aan om vooraf kontakt met ons op te nemen via info@oudebrommers.nl

Art. 13 - Het aanbieden van een bromfietsen en onderdelen
Het gebeurt steeds vaker dat er bromfietsen of onderdelen worden aangeboden in rubrieken die daar niet voor bestemd zijn. Ook komen we advertenties tegen als antwoord op berichten van andere gebruikers. Deze goedkope manier van adverteren is niet toegestaan. Indien u iemand wilt wijzen op een brommer of onderdeel welke u te koop heeft kunt u dit doen door een PB of een mail te sturen naar de betreffende persoon. Als wij een advertentie aantreffen waar deze niet hoort dan zullen wij deze verwijderen zonder de plaatser daarvan op de hoogte te stellen. Als dit herhaardelijk voorkomt volgt een waarschuwing of een tijdelijke dan wel permanente ban. Het is wel toegestaan om bromfietsen aan te bieden in de daarvoor bestemde te koop rubriek.

Advies
Tenslotte raden wij u aan om geen telefoonnummers of adres gegevens in uw berichten te vermelden. Indien u deze gegevens uit wilt wisselen doe dit dan bij voorkeur via een PB of een e-mail. Oudebrommers.nl is niet aansprakelijk voor nadelige gevolgens welke voortkomen uit het publiceren van adres gegevens en/of telefoonnummers.


Voor de rest mag alles, in het kader van dit forum, geplaatst worden en bediscusieerd worden.

Voor vragen of opmerkingen kunt u een e-mail sturen naar het volgende e-mail adres: info@oudebrommers.nl

Het moderatorteam.

_________________
Heeft u gevonden wat u zocht? Denk dan eens na over een donatie, want alleen dan kunnen we de site en het forum draaiend houden. Klik hier voor meer info.


Share on Facebook
Omhoog
 Offline Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen  [ Totaal aantal berichten 76599

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Ga naar:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
phpBB.nl Vertaling